top of page

Μετάφραση Καταλόγων: 5 λόγοι για να μεταφράσετε τους καταλόγους της επιχείρησης σας

Έγινε ενημέρωση: 12 Ιαν 2023


Εστιατόριο - Τουριστική επιχείρηση - Υπηρεσίες Εστίασης

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και οι επισκέπτες σας προέρχονται από όλο τον κόσμο. Δεδομένου του ότι οι καταναλωτές κοιτούν έναν κατάλογο για λιγότερο από 180 δευτερόλεπτα, ο κατάλογος της επιχείρησης σας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο προώθησης και πώλησης των προϊόντων σας. Γι'αυτό και πρέπει να είναι σωστά μεταφρασμένος σε διάφορες γλώσσες και παράλληλα δελεαστικός.


Ποιοι είναι λοιπόν οι 5 πιο σημαντικοί λόγοι για να μεταφράσετε τον κατάλογο της τουριστικής επιχείρησης σας;

  1. Προσεγγίστε περισσότερους πελάτες μιλώντας τη γλώσσα τους. Η μετάφραση του καταλόγου στην Αγγλική γλώσσα είναι πλέον απαραίτητη αφού ομιλείται σε 94 χώρες. Σκεφτείτε όμως πόσοι επισκέπτες προέρχονται από άλλες χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία, Τσεχία, Γαλλία, Κίνα κ.τ.λ. Καθώς ο κατάλογος σας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο προώθησης και πώλησης των προϊόντων της επιχείρησης σας, είναι απαραίτητο να είναι κατανοητός από όλους τους πελάτες σας.

  2. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας, πουλήστε σωστά τα προϊόντα σας. Η μετάφραση ενός καταλόγου δεν είναι απλή υπόθεση, προϋποθέτει ευρεία κατανόηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού μιας χώρας και του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Γι'αυτό μην επιχειρήσετε να το κάνετε μόνοι σας! Εμπιστευτείται έμπειρους επαγγελματίες μεταφραστές και αποφύγετε την καταστροφή της εικόνας της επιχείρησής σας.

  3. Αυξήστε τα έσοδα σας. Δεδομένου ότι η επένδυση σε μεταφράσεις καταλόγων είναι αρκετά προσιτή και για τις πιο μικρές επιχειρήσεις, μια σωστή μετάφραση ενός καταλόγου σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να πετύχετε αύξηση των εσόδων σας.

  4. Εκμηδενίστε τον ανταγωνισμό. Όπως είναι γνωστό, η τουριστική βιομηχανία ειναι πολύ ανταγωνιστική. Υπάρχουν αμέτρητοι επισκέπτες κάθε τουριστική σεζόν και αμέτρητες επιλογές. Οι τουρίστες σήμερα είναι απαιτητικοί και έχουν υψηλές προσδοκίες για το χώρο της εστίασης. Θα επισκεφτούν μια επιχείρηση πολλές φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους μόνο εάν μείνουν ικανοποιημένοι και καλυφθούν οι ανάγκες τους. Πρέπει να κάνετε τη διαφορά!

  5. Κάντε τους πελάτες σας να μιλούν για εσας. Το διαδίκτυο είναι το πιο περιζήτο μέσο για τη συλλογή πληροφοριών. Οι τουρίστες πριν και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους αντλούν πληροφορίες από άλλους επισκέπτες και μοιράζονται την εμπειρία τους αντίστοιχα . Εάν τους εντυπωσιάσετε θα σας προτείνουν και σε άλλους τουρίστες ίδιας η διαφορετικής εθνικότητας. Το αποτέλεσμα θα ειναι η μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών στην επιχείρηση σας και αύξηση του τζίρου σας.


 

Το μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services στη Ρόδο αναλαμβάνει τη μετάφραση καταλόγων της επιχείρησης σας από και προς όλες τις κύριες γλώσσες μέσω του διεθνούς δικτύου επαγγελματιών μεταφραστών που διαθέτει, οι οποίοι εξειδικεύονται στη μετάφραση καταλόγων για επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να αναλύσουμε τις μεταφραστικές ανάγκες της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.





Multilingo Γλωσσικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας

Τηλ.: 22410 37682 Κιν.: 690 99 33 352 Email: info@multilingo.gr Ιστοσελίδα: www.multilingo.gr Διεύθυνση: Αμμοχώστου 6, 1ος Όροφος, Ρόδος, Τ.Κ. 85100

bottom of page