top of page
Image by Igor Miske
Λογότυπο Multilingo Language Services
Μετάφραση και τοπική προσαρμογή ιστοσελίδων
(Localization)

Προσελκύστε επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην ιστοσελίδα σας και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε διεθνής αγορές. Μεταφράστε σωστά την ιστοσελίδα σας και αφήστε μας να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο σας στη γλώσσα και τις πολιτισμικές πεποιθήσεις μιας συγκεκριμένης περιοχής. 

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής ιστοσελίδων σε πάνω από 40 γλώσσες μέσω του διεθνούς δικτύου ειδικευμένων επαγγελματιών μεταφραστών που διαθέτουμε.

Το διεθνές δίκτυο ειδικευμένων συνεργατών μας αποτελείται από έμπειρους πτυχιούχους μεταφραστές, πολλοί από αυτούς είναι πτυχιούχοι του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου αλλά και πτυχιούχοι διεθνώς αναγνωρισμένων σχολών μετάφρασης ή φιλολογίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,  οι οποίοι εξειδικεύονται σε διάφορους γλωσσικούς συνδυασμούς και σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και ακρίβεια στις μεταφράσεις που παρέχουμε.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα, διασφαλίζοντας την ποιότητα στη μετάφραση και τοπική προσαρμογή του ιστότοπου σας. Μεταφράζουμε και προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με γνώμονα το πολιτισμικό πλαίσιο και το κοινό που απευθύνεστε, ενώ παράλληλα διατηρείτε η ταυτότητα της επωνυμίας σας, όσο εσείς επεκτείνεστε σε νέες αγορές.

Λογότυπο Multilingo Language Services

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας στις ξένες αγορές

Μια προσεκτική και ορθή μετάφραση της ιστοσελίδας σας που εμφανίζει τα κείμενα στους επισκέπτες σαν να έχουν συνταχθεί στη δική τους γλώσσα χωρίς να έχουν απλώς μεταφραστεί κατά λέξη, βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης σας, αυξάνει την αξιοπιστία σας και συνεπώς την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Στο μεταφραστικό γραφείο μας διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τεχνογνωσία ώστε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας επικοινωνεί αποτελεσματικά με το κοινό-στόχο σας στην ξένη αγορά. Αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και τα έσοδα σας προσαρμόζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Να θυμάστε, οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να ολοκληρώσουν μια αγορά όταν μπορούν να βρουν πληροφορίες στη δική τους γλώσσα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα και οφέλη μιας ορθής μεταφρασμένης και τοπικά προσαρμοσμένης ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας από νέους πιθανούς πελάτες

  • Απευθυνθείτε στο διεθνές κοινό και παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στη γλώσσα τους

  • Αποκτήστε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον τομέα της δραστηριότητας σας με περιορισμένο κόστος

  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αύξηση των κερδών της επιχείρησης

  • Αύξηση αξιοπιστίας της επιχείρησης σας στη διεθνή αγορά

  • Μειωμένα έξοδα μάρκετινγκ και διαφήμισης

  • Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.​

Τομείς ειδίκευσης
Website setup on laptop

Ιστοσελίδες

Image by Spencer Davis

Κατάλογοι εστίασης

Image by Myriam Jessier

Search Engine Optimization (SEO)

Image by Austin Distel

Διαφημιστικά φυλλάδια

Image by Sasha Kaunas

Τουρισμός και ταξίδια

Image by Christian Wiediger

Διαφημιστικά κείμενα

Γιατί να μας επιλέξετε;

01

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services όλοι οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς με ειδίκευση σε διάφορους θεματικούς τομείς για να διασφαλίσουμε κορυφαία ποιότητα στις μεταφράσεις μας.

02

Κορυφαία ποιότητα

Η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services. Για το λόγο αυτό οι μεταφράσεις μας γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές που εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας και αναλαμβάνουμε κάθε μεταφραστικό έργο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις μεταφραστικές ανάγκες σας.

03

Τήρηση απορρήτου και εχεμύθεια

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services, το απόρρητο των πελατών μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του. Οι μεταφραστές μας τηρούν πάντα το επαγγελματικό απόρρητο. Όλες οι πληροφορίες που παίρνουν όταν αναλαμβάνουν κάποιο έργο είναι απολύτως εμπιστευτικές. Αυτό ισχύει ακόμα και αφού τελειώσει το έργο.

04

Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση σας

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services, κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για εσάς και την επιχείρησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε γλωσσικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας άμεσα και υπεύθυνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

05

Άριστη εξυπηρέτηση

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για υπηρεσίες μετάφρασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

06

Ανταγωνιστικές τιμές

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services παρέχουμε γλωσσικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, παρέχουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για τη διευκόλυνση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια δωρεάν μη δεσμευτική κοστολόγηση για τις υπηρεσίες μας.

bottom of page