top of page
Image by Igor Miske
Multilingo Language Services logo
Μετάφραση και τοπική προσαρμογή ιστοσελίδων

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής ιστοσελίδων σε πάνω από 40 γλώσσες μέσω του διεθνούς δικτύου ειδικευμένων επαγγελματιών μεταφραστών που διαθέτουμε.

Το διεθνές δίκτυο ειδικευμένων συνεργατών μας αποτελείται από έμπειρους πτυχιούχους μεταφραστές, πολλοί από αυτούς είναι πτυχιούχοι του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου αλλά και πτυχιούχοι διεθνώς αναγνωρισμένων σχολών μετάφρασης ή φιλολογίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,  οι οποίοι εξειδικεύονται σε διάφορους γλωσσικούς συνδυασμούς και σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και ακρίβεια στις μεταφράσεις που παρέχουμε.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα, διασφαλίζοντας την ποιότητα στη μετάφραση και τοπική προσαρμογή του ιστότοπου σας. Μεταφράζουμε και προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με γνώμονα το πολιτισμικό πλαίσιο και το κοινό που απευθύνεστε, ενώ παράλληλα διατηρείτε η ταυτότητα της επωνυμίας σας, όσο εσείς επεκτείνεστε σε νέες αγορές.

Multilingo Language Services logo

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας στις παγκόσμιες αγορές!

Μια ορθή μετάφραση του ιστότοπου σας που εμφανίζει τα κείμενα στους επισκέπτες σαν να έχουν συνταχθεί στη δική τους γλώσσα χωρίς να έχουν απλώς μεταφραστεί κατά λέξη, βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης σας, αυξάνει την αξιοπιστία σας και συνεπώς την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Στο μεταφραστικό γραφείο μας διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τεχνογνωσία ώστε να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας επικοινωνεί αποτελεσματικά με το κοινό-στόχο σας στην ξένη αγορά. Αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και τα έσοδα σας προσαρμόζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Να θυμάστε, οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να ολοκληρώσουν μια αγορά όταν μπορούν να βρουν πληροφορίες στη δική τους γλώσσα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα και οφέλη μιας ορθής μεταφρασμένης και τοπικά προσαρμοσμένης ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας στο διαδικτύου από νέους πιθανούς πελάτες.

  • Απευθυνθείτε στο διεθνές κοινό και παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στη γλώσσα τους.

  • Αποκτήστε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον τομέα της δραστηριότητας σας με περιορισμένο κόστος.

  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αύξηση των κερδών της επιχείρησης.

  • Αύξηση αξιοπιστίας της επιχείρησης σας στη διεθνή αγορά.

  • Μειωμένα έξοδα μάρκετινγκ και διαφήμισης.

  • Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO).

 

Δεν είστε σίγουροι πως θα εφαρμόσετε μια στρατηγική μετάφρασης στη στρατηγική της επιχείρησης σας; 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.

Τομείς εξειδίκευσης
Website setup on laptop

Ιστοσελίδες

Image by Spencer Davis

Κατάλογοι εστίασης

Image by Myriam Jessier

Search Engine Optimization (SEO)

Image by Austin Distel

Διαφημιστικά φυλλάδια

Image by Sasha Kaunas

Τουρισμός

Image by Christian Wiediger

Κείμενα στα social

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

01

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς με εξειδίκευση σε διάφορους θεματικούς τομείς για να διασφαλίσουμε την ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

02

Υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας

Η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας και αναλαμβάνουμε κάθε αίτημα με προσοχή και φροντίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο να μεταφράσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

03

Τήρηση απορρήτου και εχεμύθεια

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της εχεμύθειας και του απορρήτου στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας στην απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλείς και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της μετάφρασης.

04

Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση σας

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για εσάς και την επιχείρησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες με ποιότητα και στον καταλληλότερο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

05

Άριστη εξυπηρέτηση

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για υπηρεσίες μετάφρασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

06

Προσιτές τιμές

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, οι τιμές μας είναι προσιτές και οικονομικές, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες μας πελατών. Επίσης, παρέχουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για τη διευκόλυνση τους. Επικοινωνήστε με εμάς για να σας παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές μας.

Φόρμα προσφοράς

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε το συνδυασμό γλωσσών και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα με μια προσφορά.

arrow&v
arrow&v

Σας ευχαριστούμε για την υποβολή! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

bottom of page