top of page
Board Meeting
Multilingo Language Services logo

B2B υπηρεσίες

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας για πάνω από 40 γλώσσες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και εταιρείες. Εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα, εχεμύθεια και επαγγελματισμό σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στηριγμένοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Μεταφράσεις πάσης φύσεως εγγράφων και κειμένων σε πάνω από 40 γλώσσες. Οι μεταφράσεις μας είναι υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές. Καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα θεματικών τομέων όπως εμπορικές, νομικές, χρηματοοικονομικές, διαφημιστικές, τουριστικές, ιατροφαρμακευτικές και τεχνικές μεταφράσεις.

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς του γραφείου μας για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε διερμηνεία. Με εμπειρία σε πάνω από 40 γλώσσες, μπορούμε να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες διερμηνείας για συνέδρια, εκδηλώσεις, πληρεξούσια, επαγγελματικά ραντεβού, συναντήσεις, σεμινάρια, κ.α.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Μεταφράζουμε την ιστοσελίδα σας για να μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε νέες αγορές ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, εγγυόμαστε ότι θα έχετε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Προσαρμόζουμε ένα μήνυμα από τη μια γλώσσα στην άλλη, διατηρώντας παράλληλα την πρόθεση, το ύφος, τον τόνο και το περιεχόμενό του για να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμά σας προκαλεί τα ίδια συναισθήματα και έχει τις ίδιες συνέπειες στη γλώσσα-στόχο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Διορθώνουμε και εξετάζουμε προσεκτικά το κείμενό σας για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Εξασφαλίστε ότι το κείμενο σας δεν περιέχει λάθη και είναι έτοιμο για δημοσίευση και εκτύπωση.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΩΔΙΚΑ ΤΥΦΛΩΝ braille

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την επιμέλεια (δακτυλογράφηση, μετάφραση, σχεδιασμό, παραγωγή & εκτύπωση) των κειμένων σας σε κώδικα τυφλών Μπράιγ (Braille) σε συνεργασία με τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.

Τομείς ειδίκευσης
Pointing Pen and Finger on Document

Επίσημες Μεταφράσεις

Calculator

Χρηματοοικονομικά

Engineering Plans

Τεχνικά

Business Meeting

Εμπορικά & Επιχειρηματικά

Advertisement

Μετάφραση & Τοπική Προσαρμογή Ιστοσελίδων 

Image by Alexandr Podvalny

Ιατροφαρμακευτικά

Judge and Gavel

Νομικά

Hotel Door Lock

Τουρισμός & Ταξίδια

Science Lab

Επιστημονικά

Business Meeting

Ας συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις μεταφραστικές ανάγκες της επιχείρησης σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Η μακροχρόνια και αποκλειστική συνεργασία με το μεταφραστικό γραφείο μας εξασφαλίζει τη δημιουργία ειδικών μεταφραστικών μνημών που δημιουργούν πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση σας. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να συνεργαστείτε με ένα μεταφραστικό γραφείο, καθώς η μετάφραση είναι ένα σημαντικό κομμάτι των επιχειρηματικών αναγκών. ενδεικτικά, μερικοί λόγοι είναι οι εξής:

  1. Επαγγελματίες μεταφραστές: Ένα μεταφραστικό γραφείο διαθέτει επαγγελματίες μεταφραστές που έχουν εκπαιδευθεί και έχουν εμπειρία στον χώρο. Αυτοί οι επαγγελματίες κατανοούν τη σημασία της ακρίβειας και της εκφραστικότητας στις μεταφράσεις.

  2. Πολυγλωσσία: Ένα μεταφραστικό γραφείο μπορεί να καλύψει πολλές γλώσσες, διευκολύνοντας την επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο.

  3. Εξειδίκευση: Οι μεταφραστές μπορούν να εξειδικευτούν σε διάφορους τομείς, όπως ιατρικές, νομικές, τεχνικές, επιστημονικές μεταφράσεις, και άλλα, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την εξειδίκευση της μετάφρασης.

  4. Χρόνος και αποτελέσματα: Συνεργαζόμενοι με ένα γραφείο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους, καθώς οι επαγγελματίες μεταφραστές έχουν τη δυνατότητα να παράγουν γρήγορα και αποτελεσματικά ακριβείς μεταφράσεις.

  5. Διατήρηση του αρχικού μηνύματος: Οι επαγγελματίες μεταφραστές κατανοούν τη σημασία της διατήρησης του αρχικού νοήματος και της εκφραστικότητας στη μετάφραση.

 

Συνεργαζόμενοι με ένα μεταφραστικό γραφείο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι μεταφράσεις σας θα είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές, διευκολύνοντας την επικοινωνία σε διάφορες γλώσσες και πολιτισμούς.

Οφέλη Συνεργασίας 

01.

Συνέπεια στην ορολογία

02.

Μείωση του κόστους

03.

Δημιουργία μεταφραστικών μνημών

04.

Σύντομοι χρόνοι παράδοσης

05.

Συμβουλές και καθοδήγηση

Consultation

Μας εμπιστεύτηκαν

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

01

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς με εξειδίκευση σε διάφορους θεματικούς τομείς για να διασφαλίσουμε την ποιότητα στις υπηρεσίες μας. 

02

Υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας

Η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας και αναλαμβάνουμε κάθε αίτημα με προσοχή και φροντίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο να μεταφράσουμε τις γλωσσικές ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

03

Τήρηση απορρήτου και εχεμύθεια

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της εχεμύθειας και του απορρήτου στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας στην απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλείς και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της μετάφρασης.

04

Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση σας

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για εσάς και την επιχείρησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες με ποιότητα και στον καταλληλότερο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

05

Άριστη εξυπηρέτηση

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για υπηρεσίες μετάφρασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

06

Προσιτές τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών μας

Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, οι τιμές μας είναι προσιτές και οικονομικές, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες των πελατών μας. Επίσης, παρέχουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για την διευκόλυνση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά για τις υπηρεσίες μας.

bottom of page