top of page
Το μεταφραστικό γραφείο μας

Το επίσημο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στο νησί της Ρόδου, στα Δωδεκάνησα, Νότιο Αιγαίο. Εδώ και τρία χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες γλωσσικές υπηρεσίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας υψηλής ποιότητας άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά για πάνω από 40 γλώσσες! Διαθέτουμε ένα διεθνές δίκτυο επαγγελματιών που αποτελείται από πιστοποιημένους μεταφραστές, διερμηνείς, φιλόλογους και γλωσσολόγους και συνεργαζόμαστε με γλωσσομαθείς δικηγόρους μέλη δικηγορικών συλλόγων στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας σε μια ευρεία γκάμα θεματικών τομέων όπως επιχειρηματικές, εμπορικές, νομικές, χρηματοοικονομικές, τεχνικές και ιατροφαρμακευτικές μεταφράσεις καθώς και επίσημες (ή αλλιώς πιστοποιημένες) μεταφράσεις οι οποίες είναι ισότιμες με αυτές που διενεργούν οι πιστοποιημένοι μεταφραστές της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και ακρίβεια στις μεταφράσεις μας. Επίσης, συνεργαζόμαστε με γλωσσομαθείς δικηγόρους για υπηρεσίες νομικής μετάφρασης διασφαλίζοντας ότι οι επικυρωμένες μεταφράσεις μας συμμορφώνονται με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και γίνονται αποδεκτές από το σύνολο των δημόσιων αρχών και υπηρεσιών στην Ελλάδα.

 

Ενδεικτικά, οι επίσημες (ή αλλιώς πιστοποιημένες) μεταφράσεις μας γίνονται αποδεκτές από Υπουργεία, Δήμους, Ληξιαρχεία, Εφορίες, ΑΣΕΠ, ΔΟΑΤΑΠ, Γενικές Γραμματείες, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμια, Πρεσβείες, Συνδέσμους, Επιμελητήρια, Τράπεζες κ.α.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς μας για να λάβετε μια δωρεάν κοστολόγηση για τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα του μεταφραστικού γραφείου μας
313825921_1279031386196679_3414788315752

Ευάγγελος Δράκου
Υπεύθυνος γραφείου
Επίσημος μεταφραστής και διερμηνέας

Ο Ευάγγελος είναι δίγλωσσος επίσημο μεταφραστής και διερμηνέας με πάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα της μετάφρασης. Είναι πτυχιούχος (BA Hons) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το University of Sunderland στο Ηνωμένο Βασίλειο με μεταπτυχιακές σπουδές (MA) στη Μετάφραση-Μεταφρασεολογία από το University of Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πιστοποιημένος γνώστης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.)  Είναι τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών, αναγνωρισμένος γλωσσολόγος, μέλος του Αναγνωρισμένου Ινστιτούτου Γλωσσολόγων (Chartered Institute of Linguists) και επίσημος μεταφραστής και διερμηνέας για τις Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

293582032_354387193536014_79114212457519

Δέσποινα Ρουσάκη
Project Manager
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

Η Δέσποινα ειδικεύεται στη Διοίκηση και Διαχείριση Εκδηλώσεων, το Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις με μεταπτυχιακές σπουδές (MA) στο University of Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πιστοποιημένη για γνώστρια του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) Έχει ζήσει και έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία δουλεύοντας για μεγάλους οργανισμούς όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS). Έχει τον ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό, την εκτέλεση, την παρακολούθηση, τον έλεγχο και το κλείσιμο των μεταφραστικών έργων και είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

01

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services όλοι οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς με εξειδίκευση σε διάφορους θεματικούς τομείς για να διασφαλίσουμε κορυφαία ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

02

Κορυφαία ποιότητα

Η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services. Για το λόγο αυτό οι μεταφράσεις μας γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές που εργάζονται προς τη μητρική τους γλώσσα. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας και αναλαμβάνουμε κάθε αίτημα με προσοχή και φροντίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο να μεταφράσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

03

Τήρηση απορρήτου και εχεμύθεια

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της εχεμύθειας και του απορρήτου στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας στην απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλείς και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της μετάφρασης.

04

Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση σας

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Στο μεταφραστικό κέντρο Multilingo Language Services, κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για εσάς και την επιχείρησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες με ποιότητα και στον καταλληλότερο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

05

Άριστη εξυπηρέτηση

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε λεπτομέρεια και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για υπηρεσίες μετάφρασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

06

Προσιτές τιμές

Στο μεταφραστικό γραφείο Multilingo Language Services, οι τιμές μας είναι προσιτές και οικονομικές, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες μας πελατών. Επίσης, παρέχουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για τη διευκόλυνση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια δωρεάν μη δεσμευτική προσφορά για τις υπηρεσίες μας.

Business Meeting

Ας συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις μεταφραστικές ανάγκες σας και να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Αξιολογήσεις πελατών

Δείτε παρακάτω τι έχουν πει για εμάς οι αξιότιμοι πελάτες μας

Undoubtedly I would recommend Multilingo Language Services! They warmly welcomed me into their establishment. They helped me navigate through my paperwork and proceeded with the translations I needed. They even extended additional assistance if I need it which means a lot to me! They were very professional about giving me a quote on the work needed to be done and a very reasonably timeframe to complete.
Overall I highly recommend Multilingo Services! Thank You!

Vicky Konstantinou, US

bottom of page